Om oss

Kom med och njut av sagolik natur, tusenårig historia och underbar mat. Tillsammans med oss på Upplev Italien. Vi erbjuder upplevelser utöver det vanliga, upplevelser man kanske inte normalt får som turist i Italien.

 

Vi tar dig med till våra smultronställen och vi gör allt vi kan för att du ska få så fantastiska och minnesvärda dagar som möjligt.

 

Vi är ett flexibelt reseföretag och vi skräddarsyr resorna helt efter våra kunders önskemål och behov. Service och kvalitet är viktiga ledord i vår verksamhet.

Sedan 2007

Ola Wiklander äger och driver Upplev Italien. Ola kom till Italien i slutet av 1990-talet och jobbade då som frilansreporter för bland annat Canal +, Aftonbladet och Sveriges Radio. Olas uppgift var att följa italiensk fotboll och det blev många spännande resor, matcher och intervjuer.

– Jag reste runt i hela landet och kunskapen jag fick då, om Italien och de olika regionerna, har jag väldigt stor nytta av i dag.

Sedan 2007 ägnar Ola nämligen, som researrangör, all sin tid åt att göra det han gillar allra mest – ge sina kunder bästa möjliga upplevelse av landet han älskar.

Vad våra kunder säger:

“”Helt magiskt! Bra ordnat, Ola!” (Konferensresa till Rom)

“Varmt tack för en fantastiskt välordnad, intressant, rolig och händelserik resa till Toscana! Denna resa kommer vi att spara i våra hjärtan!” (Mat- och kulturresa till Florens)

“Ja men helt fantastiskt hade vi det!” (Matlagningsresa med Paul Svensson på vingården Casa Baricalino)

”Tack för en jättetrevlig resa till Toscana! Jag känner att ni inte bara levererade utan ni merlevererade!” (Kulturresa till Toscana)

Glad kvinna med ett paraply

Vårt nyhetsbrev

HALLÅ DÄR!

Vi skickar nyhetsbrev några gånger om året. I nyhetsbrevet får du information om vilka resor vi har på gång, vilka resor vi har varit iväg på och annat kul som händer kopplat till Upplev Italien. Om du vill få våra nyhetsbrev, mejla oss dina uppgifter så fixar vi det.